Lite grattiskort

Har varit väldigt dålig på att blogga, skyller på att jag jobbat så mycket och att min kära sambo var här i helgen. ´Här kommer lite grattiskort som nu har kommit fram till födelsedagsgrisarna.



       


En riktig slöardag!

Idag var jag ledig från ikea, såå skönt. Trodde att jag skulle få en massa gjort, men nu är klockan sent och jag har inte ens diskat färdigt. Ojoj, vad det kan vara skönt att göra absolut ingenting. Eller jag har faktiskt gjort ett födelsdagskort, men jag kan inte säga till vem eller visa hur det ser ut, än. Det kan förstöra överraskningen. :)


På lördag kommer min lillasyster upp till Link, så då kommer hon och storasyster 2 bo hos mig. Det ska bli jättekul, tyvärr jobbar jag både lördag och söndag. Har en känsla av att jag kommer vara ganska så trött på söndag efter en natts pyjamasparty.







Lite gamla alster

Jag har knåpat ihop en liten grej idag, men jag kan inte visa upp det här än. Det kommer senare, när det kommit fram, vill juh inte förstöra överraskningen.

Jag har juh inte scrappat så länge, har bara haft den här (dyra) hobby i ett halvår, men jaghar hunnit med en del alster. Tänkte visa några här innan jag åker till jobbet.


 Min första, gjorde den på en scrapbookingträff i Linköping
 Jag skär ut bokstäverna för hand, nån gång kan jag nog köpa en maskin
 En av mina favoriter eftersom det är bilder från en helt vanlig dag.


Nu ska jag cykla till jobbet i regnet, uppfriskande och skönt... ? (Optimist, javisst!)

Utflykt igår

Igår kom Erik upp på "besök". Vi tog bilen till Bergs slussar vilket överträffade mina förväntningar. Vi hade jättemysigt, kollade på segelbåtar som slussdes, åt glass, badade fötterna från bryggan och njöt av det fina vädret. En helt underbar dag! Men nu han min pojke åkt tillbaka till Linköping och jag är själv i lägenheten igen... :( Att det kan vara så tråkigt att komma hem till en tom lägenhet efter jobbet. Får se till att pyssla lite på kvällarna tror jag, det brukar göra mig glad. Jag tänkte oxå fortsätta scanna in negativen från när jag var liten den här veckan. Vill juh kunna framkalla och scrappa på dem. Här kommer lite bilder från min härliga fredag.



  

Jobb, jobb, jobb

Har inte hunnit med att scrappa så mycket de senaste dagarna, har jobbat 7 dar i rad nu. Jag trivs jättebra, men det ska bli skönt att vara ledig imon. Erik kommer upp tidigt imon, ska bli skönt. Det är så tomt här i lägenheten när sambon min inte är här.

På jobbat häromdan sa en unge en såå gullig sak. Jag stod och bäddade om i lite sängar och då går det förbi en flicka på kanske 8 år som frågar: Sover ni här? hihi, ibland känns det faktiskt som om man bor på jobbet.

Jag har fått paketet från Panduro som jag skickat efter. Det är massor av olika papper och dekorationer, de hade sommar-rea 50% :D Jättekul, nu kan jag pyssla en massa! Ska bara framkalla lite nya foton och sen ska jag nog kunna sätta igång.

Min underbara kompis Emmah fyller år på lördag så jag knåpade ihop ett kort i morse, inte jättenöjd med färgerna, men hann inte ändra på det eftersom jag var tvungen att åka till jobbet.


RSS 2.0