De bara växer och växer

På bara två veckor har kattpojkarna våra växt såå mycket. Men det är väl bra, de ska väl växa. Vi har funderat lite mer på namn men inte riktigt bestämt oss än. Här kommer några förslag som testas nu:

Asterix
Hermes
Sirap
Leo
Cassanova
Chili
Comet
Diamond
Dynamit
Eldorado
Figgaro
Galax
Kairo

Asteris o Leo är nog favoriter just nu, men vi ska fundera ett tag till.

Pysselhelgen var otroligt kul. Jag och E hade såå kul och fick faktiskt en del julkort gjorde. Visar de imon för jag har inte fotat dem än. Nu i helgen ska vi vara hemma hos E istället, kanske kan få lite fler julkort gjorda. Jag och sambon har börjat på vår alldeles egna drinkbok. Vi har testat två drinkar som vi har testat och fotat. Tanken är väl att det ska bli drinkkort med receptet på så att man lätt kan blanda till en drink när man vill. Så här blev bilderna i alla fall.

 

Självklart kommer lite nya bilderna på Asterix o Leo (kanske):


Redovisningen klar!

Nu är min redovisning i skolan klar, bara en del texter kvar att skriva som ska lämnas in på måndag. Men det betyder att jag hinner med lite julpyssel nu i helgen. En kompis kommer hit och vi ska sitta ett helt dygn...eller jah, tills vi somnar. :) Ska ladda upp med att städa undan så att vi kan stöka ner. Ska bli spännande att se hur det funkar med våra kattpojkar.

Jag såg på lyxfällan idag. Kvinnan i hushållet handlade för flera tusen varje månad och hade scrapbooking-grejer för 50000 kr. Däremot hade hon bara gjort kanske 15 alster. Hon tyckte bara om att handla. Jag kan verkligen förstå den känslan, det finns så mycket fina grejer och det är lättare och roliga att scrappa om man har ett urval hemma. Som tur är kan jag begränsa mig och till min hjälp har min sambo som påminner mig om vad jag verkligen behöver.

Katterna har skött sig, inga fler olyckor i soffan. Så de får bo här ett tag till, hihi. Nu när de har gjort sig hemmastadda i vår trea busar de runt för fullt. De leker framförallt med varandra och ibland springer de så fort att de halkar in i väggen, våra stackars små puckon. :D


Här kommer lite katt- och pysselbilder:



Så här ser våra puckon ut när de sover.




Men gosiga med varandra är de, sover oftast intill varandra.




Ett kort jag gjorde till en kompis som fyllde år. Har aldrig använt spets så det var kul att testa.

Redovisning snart = massor att göra

Jag har redovisning i skolan om några dar och eftersom jag har varit sjuk ligger jag efter ganska mycket. Så det är lite bloggande, mycket slöjdande. Några bilder på kattpojkarna, funderar på att kalla dom Beng o Koko...förstår ni... haha.





Hunnit med lite obligatorisk födelse:dagspyssel. Väldigt smidigt pyssel, bara att ta en låda, servetter och lim sen är det bara att pensla på. Ny pysselfavorit.



Natti natt!!

Gått bra fram tills ikväll

Vad ska vi ta först, det positiva eller det negativa...hmm, vi börjar med roliga för att sen ta det negativa och avsluta med lite gulliga bilder.

Positiva: Missarnas ögon har blivit mycket bättre. Salvan hjälper och det rinnner knappt alls längre. Den lille nyser inte alls lika mycket längre. Förhoppningsvis är de bra snart så vi slipper plåga dom med salvan i ögonen morgon o kväll. Men ett stort + att de börjar bli friska.

Negativa: Jag tittar på "den stora" som sitter i soffan. Såg ut som att han skulle hoppa upp på ryggstödet. Men inte. När han flyttade på sig var det än fläck på soffan. F*N! Det som har gått så bra innan, endast lådan som har använts. Som tur är går nästan allt på soffan att tvätta så det var bara att ta bort klädseln och in i tvättmaskinen. Även "kudden" med dun går att tvätta. (Tacka vet jag ikea hihi...) Inte nog med att han kissa på soffan, 10 min har nån kissat på en påse på golvet. Hoppas att detta inte blir en ny trend. Vi har skurat med citronluktande ajax och sprutat det på kuddarna. Förhoppningsvis ska det hjälpa. Nån som har nåt annat bra tips på hur man får dem att inte kissa på samma ställen igen?

Gulliga bilder:



En liten powernap mellan allt busande.


Gosiga bröderna.





Lite pyssel hann jag med igårkväll, men det ska postas så det visar jag nästa vecka. Ha en skön kväll, själv ska jag skriva lite frågor till mitt träspel. Imon blir det till att jobba i skolan, men sen blir är det spelkväll med vänner. Jättekul!


Låt bli mina ögon!!

Ena kattungen (kanske ska heta Leo) har någon sorts ögoninflamation. Det är svullet, rosa och det rinner gojs ifrån det. Blev lite rädd när jag läste på nätet om alla möjliga sjukdomar. Men som tur är känner min syster en vetrinär som jag ringde. Han fixade med en ögonsalva som skulle kunna hjälpa. När jag kom hem var det inte så roligt att vara matte o husse, våra små kattpojkar tycker inte om att vara fasthållna och få en salva droppad i ögonen. Tog en stund att vinna förtroendet tillbaka efter det. Men just nu leker de på mina axlar så de har ett ganska kort minne som tur är. Hoppas att den här salvan fungerar och att minstingen även blir av med sin förkylning. Han nyser nästan hela tiden och snorar ganska mycket, på ganska mycket...

Igår var jag ifrån änglarna hela dan. Först träffade jag Emmah på stan där vi fikade och gjorde lite obligatorisk pysselschopping. Efter stan var det dags att åka till skolan för att göra färdigt min sked (pluggar till träslöjdslärare o har redovisning nästa vecka). Hann tyvärr inte mer än att ta fram grejerna innan jag var tvungen att ta bussen till stan och hämta medicinen till missarna. (Lyckades pressa in lite pysselshopping den gången med). Tillbaks till skolan och slöjda till 10 på kvällen.
 
Idag är jag hemma med busfröna på förmiddagen i alla fall, Erik skriver tenta. Vi har busat och sovit och vilat till Top model och vakna med the voice. Så jag har passat på att fota deras favoritlekplatser. (Vi vill gärna ha förslag på namn till våra två kattpojkar så skriv en kommentar)   



Min ryggsäck är rolig att leka på och med.


Varför inte på Jannis axel.


Bita lite i örat o lite i håret.


Kudden som rullar och tigern som man kan klättra på och bita i svansen står högt upp på listan.

Andra roliga leksaker är för tillfället oxå en tom toarulle, en sopkvast o en apoteketpåse. Varför löpa dyra leksaker när det finns en massa hemma. :)

Ny vinkling på bloggen

I söndags var vi och hämtade två underbara små kattpojkar. De är födda 5 augusti och busar för fullt här hemma. Så nu kommer bloggen handla om dessa underbara pojkar och min andra stora passion, pyssel. Just nu försöker vi komma på bra namn till busfröna, tar gärna emot förslag. Nu måste jag till skolan, men lägger in några bilder så ni kan beskåda dessa skönheter.




RSS 2.0