Pyjamas-party!

Kladdkakorna blev en sucé! Kanske ska bli en tradition med fika på långlördagar, lite arbete men som skänker mycket glödje till många. :D Jobbet gick bra i alla fall. Alltid jobbigt med ett nytt ställe men nu börjar jag äntligen börja lära känna mina arbetskamrater och komma in i rutinerna. Jag och några andra har startat ett projekt, känns kul om vi kan få det att bli lite bättre.

Syster yster hämtade mig från jobbet, och nu har vi lite pyjamas-party-film-mys. Det är så många bra filmer som hon inte har sett, så vi har börjat att åtgärda det. Nu är det Eragon och sen ska vi se Simpsons-filmen och Guldkompassen.




Jag har börjat på lite pyssel, men inget klart ikväll, så här kommer lite gamla saker jag gjort:



Studentkort till min lillasyster som tog studenten 13 juni.







Ett grattiskort till min kompis.


Liten fikaskylt

Kom precis hem från jobbet, det var ganska lugnt idag men har fortfarande inte vant mig vid 40 min cyklingen. Benen blir ganska sega när man cyklar så myket som jag gör nu när man inte har cyklat på ett halvår. Ska jobba imon oxå och tänkte bjuda mina nya medarbetare på lite kladdkaka. Det kan man behöva när man jobbar på en långlördag när det är dåligt väder. Innan jag åkte till jobbet hann jag i alla fall göra den här lilla skylten som jag tänkte ställa vid kakan på kontoret imon.




Det är väldigt tomt i lägenheten nu. Min sambo åkte nämligen till Jönköping idag, ha ska jobba hela sommaren i Jönköping och jag är kvar i vår lägenhet här i Linköping. Vi får se hur det går. Imon kommer i alla fall syster yster hit på lite pyjamasparty, så då behöver jag inte vara själv i alla fall.

Välkommen!

Välkommen till mitt pysselblogg!


Jag har äntligen bestämt mig för att starta en alldeles egen pysselblogg. Scrappar och pysslar gör jag juh ändå så varför inte lägga upp det på nätet. Jag älskar nämligen själv att surfa runt bland andra pysselbloggare för att få inspiration. Förhoppningsvis kanske jag kan inspirera någon liten pysselsjäl någonstans.

Så välkommen till en blogg som kommer att handla om mig och en av mina stora passioner, nämligen pyssel.

RSS 2.0